Najaarsdeals 2019-10-11T12:43:25+00:00
Boek direct

Geniet van onze najaarsdeals!

U wordt wakker aan de rand van de Kennemerduinen, de mist blijft nog laag aan de grond hangen en er hangt een oranje gloed in de lucht. Wanneer u er vroeg op uit trekt om van dit plaatje te genieten komt u waarschijnlijk de indrukwekkende damherten tegen. Zo worden de donkere dagen al snel romantisch! Geniet nu van onze najaarsdeals voor een verblijf in Hotel Bloemendaal met de actiecode: Autumn sale

Najaarsdeal
Bij een verblijf tot en met 31 oktober 2019 boekt u al een kamer voor € 125,- per nacht uw verblijf, inclusief ontbijt voor twee personen. Wilt u in het weekend verblijven? Op vrijdag en zaterdag boekt u uw kamer voor € 145,- per nacht.

Najaarsdeal
Bij een verblijf tussen 1 november 2019 en 31 maart 2020 kunt u genieten van een vaste prijs per nacht van € 99,-, voor zowel doordeweeks als in het weekend.

Let op, deze arrangementen zijn op basis van een boeking voor minimaal twee nachten en moet voor 31 oktober geboekt zijn, de prijzen zijn exclusief city tax. Geldig voor de volgende kamers: Double room, Luxury room en de Suite.

Boek direct!

Boek nu