coronavirus-covid-19 2021-03-23T19:23:48+00:00

Informatie in verband met het Coronavirus COVID-19

Onze hotels zijn normaal geopend. Het ondergelegen restaurant VOOGES is gesloten voor ontbijt. Als u als gast van Hotel Bloemendaal of de Boutique Apartments wenst te ontbijten, dan bent u van harte welkom in de brasserie van Hotel Bleecker. Brasserie Bleecker hanteert een a la carte ontbijtkaart waarvan u kunt bestellen. Wij zouden u willen vragen om dit een dag van tevoren kenbaar te maken bij het receptiepersoneel in Hotel Bleecker. U kunt het ontbijt afhalen in de brasserie, dit ligt op ongeveer 200 meter lopen in dezelfde straat, op een door u gewenst tijdstip (ma t/m vrij tussen 7 – 11 uur en zat & zon van 8 – 11 uur).

Let op: in de kamers van Hotel Bloemendaal bevinden zich geen magnetron en minibar.

Onze hotels zijn kleinschalig en er komen geen grote groepen mensen bij elkaar. Wij doen ons uiterste best om uw en onze veiligheid en hygiëne te waarborgen. Onze medewerkers en leveranciers zijn geïnformeerd om de geldende hygiëne instructies van de GGD en RIVM in acht te nemen en fysiek contact te vermijden.

Om aan de hoogste normen van veiligheid en hygiëne te voldoen in de kamers, appartementen en de receptie reinigen en desinfecteren wij alle ruimtes regelmatig, met extra aandacht voor deurkrukken, trapleuningen, keuken en toiletten. Wij vragen u als gast ook de hygiëne-instructies op te volgen: denk aan het regelmatig wassen en ontsmetten van uw handen, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog en gebruik papieren zakdoeken. Daarnaast accepteren wij liever geen cash betalingen.

Wij danken u voor uw begrip in deze bijzondere tijd en wensen u een fijn verblijf.