Appartementen 2020-07-07T11:43:22+00:00

Appartement Family

Vanaf € 160,- per nacht (bij een verblijf van 7 nachten of meer)

Boek nu

Zeer ruim (75m2) en luxe appartement in monumentaal 19e -eeuws pand, voorzien van alle moderne gemakken.

Het appartement biedt twee slaapkamers en de sfeervolle living biedt naast de huiselijke zithoek en grote eettafel nog 2 extra slaapplaatsen door middel van een sofabank (tot 5 personen). De keuken is volledig ingericht met fornuis, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en bijbehorende inventaris. De ruime, lichte badkamer is voorzien van een dubbele inloopdouche.

Appartement Loft

Vanaf € 160,- per nacht (bij een verblijf van 7 nachten of meer)

Boek nu

Zeer ruim (75m2) en luxe appartement in monumentaal 19e -eeuws pand, voorzien van alle moderne gemakken.

Gelegen onder de nok van het pand, met originele dakspanten en authentieke details, heeft dit appartement een romantische uitstraling. Het appartement biedt een slaapkamer en de luxueuze living biedt naast de huiselijke zithoek en grote eettafel 2 extra slaapplaatsen door middel van een sofabank (tot 4 personen). De keuken is volledig ingericht met fornuis, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en bijbehorende inventaris. De ruime, lichte badkamer is voorzien van een inloopdouche en een ligbad.

Appartement Garden

Vanaf € 180,- per nacht (bij een verblijf van 7 nachten of meer)

Boek nu

Coming Soon: Zeer ruim en luxe appartement op de begane grond van een monumentaal 19e -eeuws pand, met heerlijke tuin. Boekbaar vanaf eind juli 2020.

Het appartement biedt twee ruime slaapkamers en de sfeervolle living met zithoek en grote eettafel geeft een huiselijk gevoel door de open haard met prachtige schouw. De keuken is volledig ingericht met fornuis, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en bijbehorende inventaris. De ruime badkamer in de kelder van het appartement is voorzien van een groot ligbad.

Hotel Bloemendaal biedt luxe appartementen in een monumentaal 19e -eeuws pand aan Hotel Bloemendaal, Bloemendaalseweg 143.
U wordt verwelkomt en ingecheckt bij de receptie van Hotel Bleecker.